Ingredientes:
- Batata doce
- Papel manteiga
- Paprica, oregãos, tomilho, manjericão (a gosto)
Preparação:
- Pré aqueça o forno a 200ºC.
- Lave a batata doce e corte em fatias fininhas com a ajuda de uma mandolina.
- Tempere a gosto com as ervas que mais gostar.
- Forre um tabuleiro com papel manteiga e disponha as batatas.
- Leve ao forno durante 40 minutos ou até estarem estaladiças, a meio da cozedura vire as batatas.
Bom Apetite!
______________________________________________________________________
Ingredients:
- Sweet Potatoes
- Parchment paper
- Paprika, oregon, thyme, basil, garlic (seasoning to taste)
Diretions:
- Preheat the oven to 200º degrees.
- Rinse and dry the sweet potatoes and slice them as thin as possible. If you have a mandolin, use it.
- Seasoning to taste. I prefer with oregon and garlic.
- Lay out in a single layer on a baking sheet, lined with parchment paper, for about 40 minutes or until they get crispy. Flipping chips once at halfway point to ensure even cook.
- Let them rest for 10 minutes out of the oven.
Enjoy!
0 Comentários