Ingredientes:
Base:
- 200g de farinha
- 100g de margarina amolecida
- 200g de açúcar
- 2 ovos inteiros
- 1 pitada de sal
Recheio:
- 100g de açúcar
- 100g de manteiga
- 200g de amêndoa palitada
- 3 colheres (sopa) de leite
Preparação:
Base:
- Ligue o forno a 200ºC. Junte todos os ingredientes e amasse bem. Forre uma tarteira e espalhe a massa. Leve ao forno durante cerca de 20 minutos.
Recheio:
- Num tacho, leve ao lume todos os ingredientes até engrossarem.
- Verta o preparado para cima da massa. Leve novamente ao forno até a amêndoa ficar tostada.
Ingredients:
For the crust:
- 200g of flour
- 100g of melted butter
- 200g of sugar
- 2 eggs
- Pinch of salt
For the filling:
- 100g of sugar
- 100g of butter
- 200g of sliced almonds
- 3 tablespoon of milk M
Directions:
Prepare the crust:
- Preheat the over to 200 degrees with rack in center. Line a tart pan with a removable bottom with parchment paper; set aside.
- In a medium bowl, mix all the ingredients and stir well. With floured hands, press dough into prepared pan. Bake for 20 minutes.
- In a medium pan, put all the ingredients together. Cook and stir until thickens.
- Pour filling into crust, bake again until golden brown.
Enjoy!
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