domingo, 25 de novembro de 2012

Tarte de Amêndoa / Almond Tart


Ingredientes:

Base:
  • 200g de farinha
  • 100g de margarina amolecida
  • 200g de açúcar
  • 2 ovos inteiros
  • 1 pitada de sal

Recheio:
  • 100g de açúcar
  • 100g de manteiga
  • 200g de amêndoa palitada
  • 3 colheres (sopa) de leite

Preparação:

Base: 
  1. Ligue o forno a 200ºC. Junte todos os ingredientes e amasse bem. Forre uma tarteira e espalhe a massa. Leve ao forno durante cerca de 20 minutos.

Recheio: 
  1. Num tacho, leve ao lume todos os ingredientes até engrossarem. 
  2. Verta o preparado para cima da massa. Leve novamente ao forno até a amêndoa ficar tostada. 
______________________________________________________________________

Ingredients: 

For the crust:

  • 200g of flour
  • 100g of melted butter
  • 200g of sugar
  • 2 eggs
  • Pinch of salt 

For the filling:

  • 100g of sugar
  • 100g of butter 
  • 200g of sliced almonds
  • 3 tablespoon of milk M

Directions:

Prepare the crust: 
  1. Preheat the over to 200 degrees with rack in center. Line a tart pan with a removable bottom with parchment paper; set aside. 
  2. In a medium bowl, mix all the ingredients and stir well. With floured hands, press dough into prepared pan. Bake for 20 minutes. 

Prepare the filling:
  1. In a medium pan, put all the ingredients together. Cook and stir until thickens. 
  2. Pour filling into crust, bake again until golden brown.

Enjoy!

Sem comentários:

Enviar um comentário